Vergroot je welbevinden

Het bericht dat je kanker hebt slaat vaak in als een bom waarbij een onzekere tijd aanbreekt. Voor je het weet onderga je een zware medische behandeling gericht op het genezen van jouw ziekte. Deze behandeling maakt je fysiek en mentaal kwetsbaar. Of je krijgt het bericht dat de behandelingen niet meer aanslaan en beter worden niet meer mogelijk is. Ook dan is kwaliteit van leven van essentieel belang. In de laatste levensfase is het ontvangen van passende zorg, afgestemd op persoonlijke wensen en behoeften zeer waardevol waarbij aandacht gegeven wordt aan de dingen die er toe doen.

Palco-zorg verleent complementaire zorg aan mensen met kanker in de palliatieve en terminale fase. Namens Palco-zorg kan Sandra de Gooijer mensen die ernstig ziek zijn bijstaan. Dit kan door een gerichte massage of het inzetten van aromazorg met als doel de kwaliteit van leven zo optimaal mogelijk te maken.

Geschoolde zorgverlening

Er is steeds meer wetenschappelijk onderzoek beschikbaar waaruit blijkt hoe effectief aromazorg is bij bepaalde symptomen als misselijkheid, pijn of mondproblemen. Het is een misverstand te denken dat het toepassen van “een geurtje” geen kwaad kan. Bij onjuist gebruik kunnen er zeker neveneffecten optreden.

Massage kan in elke fase van ziekte gegeven worden mits er rekening wordt gehouden met wat kanker en de mogelijke behandeling met het lichaam doet.

Dat maakt complementaire zorg gegeven door een deskundige en geschoolde zorgverlener noodzakelijk. Palco-zorg heeft deze kennis in huis.

Complementaire zorg is niet bedoeld om te genezen en het mag de reguliere zorg niet in de weg staan. Namens Palco-zorg wordt geen reguliere medicatie voorgeschreven. Voor complementaire zorg van
Palco-zorg is geen verwijzing nodig, overleg met de behandelend arts is altijd mogelijk.

Benieuwd wat
Palco-zorg voor jou
kan betekenen?

Volg mij op social media

Volg mij op social media om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen rondom Palco-Zorg.

Palco zorg

Aanvullende zorg bij kanker in de palliatieve en terminale fase. Aanvullende zorg kan bijdragen aan het verminderen van angst, stress, pijn, misselijkheid en andere lichamelijke klachten. Hierdoor ontstaat meer rust, ontspanning en welbevinden.

Contact

Palco-zorg
T: 06-18130107
E: info@palco-zorg.nl
@: www.palco-zorg.nl
BIG-nr: 49017101130
Lidmaatschap V&VN
AGB Code: 91010742
KvK-nr: 81303467

Copyright @2021 Palco Zorg | Algemene voorwaarden | Website door: Vormontwerp.nl