"Cure sometimes, treat often,
comfort always"

Hippocrates

Pijn en bijwerkingen kan ik helaas niet wegnemen, maar deze klachten verminderen en daarmee je leven dragelijker maken wel.

‘Mijn naam is Sandra de Gooijer (1969) en ik woon met mijn gezin in Hengelo, in het mooie Twente. Mijn basis ligt in de gezondheidszorg, sinds 1990 werk ik in het ziekenhuis. Ik startte mijn carrière als A-verpleegkundige. Als snel na deze opleiding heb ik de opleiding voor operatie assistente gevolgd waarna ik vele jaren met plezier als operatie assistent gewerkt heb. Tijdens die jaren is mijn interesse voor complementaire gezondheidszorg gegroeid. Hiervoor heb ik verschillende opleidingen en cursussen zoals voetreflextherapie, stoelmassage en indiaanse hoofdmassage, gevolgd. 

Rond mijn veertigste wilde ik meer zelfstandig en met “de wakkere mens” werken. Ik kreeg in 2014 de kans mij om te scholen tot pijnconsulent. Inmiddels werk ik als verpleegkundig specialist bij een pijnpolikliniek. Tijdens dit werk krijg ik regelmatig te maken met mensen met pijn bij kanker. Ik ben mij bewust geworden hoeveel impact pijn tijdens een ziekteproces of stervensfase heeft op de patiënt en hoe machteloos en radeloos de naasten zich kunnen voelen in deze situatie.

Op medisch gebied is vaak veel winst te behalen door gebruik van de juiste medicatie of specifieke behandeling in de polikliniek. Uitleg over de situatie waarin men zich bevindt en de mogelijkheden die er zijn geeft de patiënt en naasten de zo belangrijke regie over het ziekteproces.
Ik ben ervan overtuigd dat de combinatie van mijn medische kennis en complementaire zorg een waardevolle aanvulling kan zijn een ziekte dragelijker te maken.

Sandra de Gooijer is BIG geregistreed en aangesloten bij de onderstaande beroeps verenigingen. Klik op het logo voor meer informatie.

Door het volgen van de opleiding Aromazorg in de oncologie kan ik het beste van beide zorgwerelden combineren en patiënten ondersteunen de belangrijke laatste fase van hun leven.

Waarom en hoe ik jou kan helpen?

  • Mijn zorg is persoonlijk. Voor mij is belangrijk samen te kijken naar de aanwezige klachten en wat jij prettig vindt, om op deze manier jouw klachten draaglijker te maken. Mijn doel is meer rust, ontspanning en welbevinden voor jou!
  • Als verpleegkundig specialist ben ik een deskundige en geschoolde zorgverlener. Ik ben op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de wereld van pijnbestrijding. Met mijn medische kennis en kennis van palliatieve complementaire zorg wil ik extra mogelijkheden bieden om vervelende symptomen te verminderen.
  • Complementaire zorg is niet bedoeld om te genezen en het mag de reguliere zorg niet in de weg staan. Namens Palco-zorg wordt geen reguliere medicatie voorgeschreven.
  • Ik kom naar jou toe. Samen bespreken we wat de mogelijkheden zijn in je eigen specifieke situatie. Zo kan ik je helpen ontspannen in je eigen, vertrouwde omgeving.
  • We bespreken samen wanneer onze afspraak het beste plaats kan vinden.

Bel mij voor
meer informatie
of een afspraak

Volg mij op social media

Volg mij op social media om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen rondom Palco-Zorg.

Palco zorg

Aanvullende zorg bij kanker in de palliatieve en terminale fase. Aanvullende zorg kan bijdragen aan het verminderen van angst, stress, pijn, misselijkheid en andere lichamelijke klachten. Hierdoor ontstaat meer rust, ontspanning en welbevinden.

Contact

Palco-zorg
T: 06-18130107
E: info@palco-zorg.nl
@: www.palco-zorg.nl
BIG-nr: 49017101130
Lidmaatschap V&VN
AGB Code: 91010742
KvK-nr: 81303467

Copyright @2021 Palco Zorg | Algemene voorwaarden | Website door: Vormontwerp.nl